Captain Roo Roo's Lullaby

Dröm sött!!

Captain Roo Roo's Lullaby

"Min dotter på 3 år hade inga svårigheter med spelet och engagerade sig i allt som Roo Roo stötte på. Vi kommer absolut att spela det flera gånger.” onyanserat.se

Det vackra handritade godnattäventyret – Captain Roo Roo's Lullaby Dream Adventure, är en mysig interaktiv upplevelse för ditt barn. Det är en händelserik och bedårande saga, helt utan text! Spelet underhåller genom att, i ett lugnt tempo, väcka nyfikenheten hos användaren.

Samtliga objekt och miljöer är tecknade med blyertspenna, vilket gett spelet dess återhållsamma färgpalett. Detta för att minimera synintrycken och dess uppiggande påverkan, utan att tumma på design och utförande. Tvärtom så förstärks den visuella effekten!

Captain Roo Roo befinner sig någonstans i gränslandet mellan spel och animation. Ett äventyr där barnet på eget intiativ kan delta, eller bara betrakta, helt utan tvång eller osynliga pekpinnar.

Eftersom stressymptom kryper ner i åldrarna har fullt fokus lagts på att skapa en stillsam och lugnande upplevelse för spelaren, tillsammans med Captain Roo Roo. En upplevelse som följer ditt barn in i drömmarnas värld.

Zzzzz...

Mer om Captain Roo Roo's Lullaby

Innehåll:


  • Handritade vackra miljöer

  • Behagligt och lugnande tempo

  • Tränar motoriken hos små barn

  • Söta och spännande djur

  • Fullproppat med interaktiva föremål

  • Stillsam musik

  • Inga köp inuti appen!

  • Autoplay.


Musik: http://www.purple-planet.com

Spelet är skapat av den kreativa duon, Fused Lizard, beståendes av en illustrerande punkrockare och en programmerande hårdrockare från Sverige.

Ducklas: Dags att sopsortera

Ducklas: Dags att sopsortera är ett roligt, lärorikt och färgsprakande äventyr för barn om sopsortering. Hjälp ankungen Ducklas att städa upp miljön på 5 st fantasifulla banor. Se och lär hur miljön blir bättre när man tar hand om sina sopor. Bygg en ubåt av återvunnet material, för att kunna städa bort soporna nere på havsbotten!Då sopsortering ser olika ut i olika länder, har fokus lagts på att förmedla en övergripande bild över hur viktigt det är för oss att ta ansvar för våra sopor. Detta genom att tydligt visa hur Ducklas närmiljö blir bättre och bättre, efterhand spelaren rensar bort soporna.

Samtliga objekt och miljöer är tecknat med tusch på papper, vilket gett spelet dess varma grafiska uttryck, som närmast för tankarna till en barnbok.

Mer om Ducklas

Innehåll:

• Handritade vackra miljöer.

• Lärorikt utan pekpinnar.

• 5 st fantasifulla banor, inklusive ett minispel.

• Fullproppat med interaktiva föremål.

• Ingen tredjepartsreklam.

Spelet är skapat av den kreativa duon Fused Lizard, beståendes av en illustrerande punkrockare och en programmerande hårdrockare från Sverige.

Kolla även in vårt spel Ducklas Behöver Din Hjälp! Ett quizspel med fokus på djur, natur och miljöfrågor för barn i åldern 6-8 år och Captain Roo Roo’s Lullaby Dream Adventure. Ett sagolikt godnattspel för barn i åldern 2-5 år.


Om oss

FUSED LIZARD: ROLIGT OCH LÄRORIKT!

Fused Lizard består av två personer. Nämligen Erik Saar och Julius Dahlström.Vi inriktar oss på utbildande, utvecklande och fantastiska spel för barn!

Vårt mål är att göra lärande synonymt med roligt och skapa fler leenden i världen. Spana in våra spel och följ med oss på äventyr!